Me

Tiimillämme on laaja kokemus erilaisista kaupallisten kiinteistöjen johtamis-, vuokraus- ja kehittämistehtävistä, joten vaativatkin toimeksiannot hoituvat meiltä laadukkaasti. Olemme helposti mukautuvaa porukkaa ja pystymme joustavasti vastaamaan muuttuviin tarpeisiin. Tiimissämme on vahva kehittymisen kulttuuri, haastamme itsemme päivittäin – ja asiakkaitammekin satunnaisesti.

Olemme vuonna 2017 perustettu riippumaton suomalainen kiinteistöalan asiantuntijayritys. Ydintoimintaamme on merkittävien kaupallisten kiinteistöjen kokonaisvaltainen johtaminen sekä asiakkaan edunvalvonta. Toimimme valtakunnallisesti ja päämarkkina-alueemme on pääkaupunkiseutu. Toimistomme sijaitsee Helsingissä.

500 000 m2

johtamamme pinta-ala

13

asiantuntijaa

2 000 000 €

liikevaihto

Avanto työnantajana

Meillä saat mahdollisuuden toimia monipuolisten ja kiinnostavien kiinteistökohteiden johtamisen ja vuokraamisen parissa. Tiiviissä työyhteisössämme panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.

Meille tärkeitä aiheita:

  • Hyvinvointi. Meille on tärkeää työssä jaksaminen ja viihtyminen. Tämän takia tarjoamme työntekijöillemme kattavan terveydenhuollon, sekä hyvät työvälineet ja työskentelytilat.
  • Yhdessä tekeminen. Järjestämme aktiivisesti erilaisia virkistystapahtumia kulttuurin ja erilaisten lajikokeilujen merkeissä.
  • Avoimuus. Meille tiimin mielipiteellä on väliä ja panostamme avoimen työilmapiirin luomiseen. Toteutamme vuosittain työtyytyväisyyskyselyn, jonka avulla mittaamme onnistumistamme tälläkin osa-alueella.
  • Mahdollisuus työssä onnistumiseen. Matala organisaatiorakenteemme antaa mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen rooliin. Vahva tiimihenki tuo työskentelyyn tukea ja tekemisen iloa.
  • Jatkuva kehittyminen. Järjestämme sisäisiä koulutuksia ja kannustamme osallistumaan tarvittaviin jatkokoulutuksiin.

Oletko kiinnostunut liittymään tiimiimme?

Jätä meille avoin hakemus, niin palaamme asiaan.

Ota yhteyttä